dissabte, 15 d’agost del 2009

LA GRUA

Participants : 1

Dificultat : normal

Edat : a partir de 6 anys

Explicació :

Consisteix en colocar uns objectes en uns punts determinats.

Observacions :

En un extrem de la taula hi tindrem un grapat d'agulles d'estendre la roba de diferents colors. Aquestes hauran d'estar en posició vertical i de cap per avall.

El participant es trobarà sentat al costat de la taula i a la mateixa distància entre tots dos extrems. Aquest, només amb l'ajut d'una altra agulla d'estendre la roba i sense aixecar-se de la cadira haurà d'agafar d'una en una les agulles d'un extrem i colocar-les a l'altra extrem de la taula, però ajuntant-les per colors i procurant deixar-les tal com es trobaven (verticals i de cap per avall).

Un cop acabi prenem nota del temps emprat i penalitzarem amb 6 segons de més per cada agulla que hagi caigut al : agafar-la, durant el trajecte o al depositar-la a l'altra extrem. Aquestes agulles que cauen no es poden recuperar.

El perquè del nom :

Controlar una grua no és tan fàcil com sembla. És una feina molt repetitiva i aburrida, però s'ha de fer. El problema és que hi ha molta feina i molt poques ganes de treballar. Intentarem fer-ho ràpid i sense equivocar-nos i així tindrem més temps per descansar.

Terreny: qualsevol lloc

Material : taula, cadira, cronòmetro, agulles d'estendre la roba, bolígrafa i paper.

1 comentari:

GAIA ha dit...

M'ha agradat aquest joc de la "grua". L'aplicaré amb els "nanos" on treballo.
Està bé trobar noves propostes de jocs. Segueix traient idees!