dimecres, 13 d’agost del 2008

Amb els ulls clucs

Amb els ulls clucs

Participants : molts

Dificultat : normal

Edat : a partir dels 8 anys

Explicació :

Consisteix en anar cap el lloc d'on prové el só.

Observacions :

Tots els participants porten els ulls tapats amb un fular.

Els col·loquem al mig del terreny de joc i no poden moure's fins que sentin un so.

Parlar queda prohibit.

Aquest so el farà un monitor tot esclafant amb el peu un got de plàstic. Els gots estaran repartits per diferents punts del terreny de joc.Per tant, quan sentin que el monitor comença a esclafar el got, tots els participants han de dirigir-se cap on creuen que està.El darrer dels participants que arriba queda eliminat.

El monitor ha de preveure una distància que delimiti el punt de trobada del got i així li serà més fàcil decidir qui arriba l'últim.

Un cop eliminat un dels participants, es tornen a quedar quiets i atents al proper got que s'esclafarà per poder-se dirigir cap a ell.

Els gots poden estar allà on noltres volguem i podem anar esclafant els gots fins que ja no facin so !!! en cas que ja no facin soroll i no hagin arribat tots substitutirem el so del got per aplaudiments.

El perquè del nom :

Els participants representen els pollets ... acaben de nèixer i encara no han obert els ullets i es guien a través del so. La mare arriba al niu i porta menjar ... els crida amb aquest so tan característic ... han d'afenayar-se ja que de menjar no n'hi ha per tots i qui arriba l'últim no jala !!!

Materials : fulars, gots de plàstic, paper i bolígraf

Terreny : qualsevol lloc

3 comentaris:

Waipu Carolina ha dit...

No sabía que tenías este blog. Me gustó mucho.
Un saludo

Silvia_D ha dit...

Curioso, eres luz y eres sombra :)

Besos i bon dia

Eli ha dit...

Ostres... em sorprens, acabo d'entrar en l'altre blog, i ara en aquest... no sembla que l'hagi escrit la mateixa persona... O sigui que això és genial! ja,ja,ja