dilluns, 8 de desembre del 2008

draculins

Participants : molts

Dificultat : normal

Edat : a partir dels 5 anys

Explicacio :

Consisteix en realitzar un recorregut sense perdre (caigui) una poma.

Observacions :

Delimitem una sortida i una arribada. Entre aquests dos punts el recorregut pot ser com noltres vulguem. Millor si han de fer filigranes (pujar cadires, girar, saltar ...).

A la sortida hi trobarem tots els participants (draculins) amb la seva presa (una poma) que hauran d'aguantar única i exclusivament amb la boca (mossegar-la).

Al donar-se la senyal, hauran de fer el recorregut fins l'arribada (cova) sense que els hi caigui la poma. Si se'ls hi cau, l'han d'agafar i tornar cap el punt de sortida i tornar-la a mossegar i així succesivament fins que no arribin a la meta amb la poma a la boca.

Queda prohibit utilitzar qualsevol altra part del cos per subjectar la poma que no sigui la boca, a excepció que se'ls hi ciagui i hagin d'anar a la sortida.

Anotem l'ordre d'arribada.

El perquè del nom :

Els nostres petits vampirs (draculins) aprenen a menjar. Són encara poc hàbils i per aconseguir el botí (teca) s'hi passen ben bé tota la nit.

Així doncs, un cop tenen la teca han d'anar ràpidament a la cova abans que el sol els enxampi i buscar-se un bon lloc a taula.

Terreny : qualsevol lloc

Material : pomes, bolígraf i paper